Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

:)Nödrimmat i julstöket..




Ops i did it again ;)

 

Sixten var en stjärtgosse från Göteborg

tyckte om att mysa med sin Bert

men denna vinternatt hade han sorg

han hade fått vårtor på sin stjärt

:))

 




Fri vers av Epione VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-12-14 19:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ha ha ha, galet
2009-12-16

  Mr Lindemann VIP
Ifall hemorojderna sätter in en vacker dag, hur blir detså?
2009-12-16

  Gunnar Hilén VIP
Kärleken ser inga hinder i vårtor !
2009-12-16

  Johan Bergstjärna
he he! : ))
2009-12-15

  erkki
Haha! Skönt att vanliga dödliga kan få ha sina hemorojder i fred!
2009-12-14

  Blåbäret
*skrattar
rackarn´s också...

för att vara i julnöd stökar du på bra med rimmen :))
2009-12-14

  Lili Samuelsson VIP
japp så skall en slipsten dras, snyggt
2009-12-14

  Hans Christian
Tack för dagens smalj !
2009-12-14

    ej medlem längre
Så går det när handspriten är slut. Nu blir det till att frysa dem... och det gör ont.:-)
2009-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Epione
Epione VIP