Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag tappade tråden nrä jag skrev den här för jag var tvungen att gå på muggen och samtidigt pep mobilen fram sina sms från min bounsdotter i smstagen


Jag ville kyssa dig





Hon ville sjunga hans lov
låta sig lyftas av känslor, kyssas
låta sina längtande läppar
möta hans fuktiga

lätt särade läppar
låta tungan smyga sig in
i äventyrets mörka grotta

hon ville sjunga hans lov
flytta in i kärlekens trädgård
smyga sig in i famnen
i lugnets spännande alkov

trygg och full av hyss
något litet hemlig
sådär utan givna ramar
så där som en hemlig kyss

som kunde skänkas just henne
av honom om han ville
om han var på det humöret
att han ville skänka en tanke

hans läppar är vad hon längtar
söker sig med ögats hjälp
finna var spring och gipas vrå
närmar sig med hungrande hjärta

slickar sina läppar fuktiga
för att möta hans nu mer glipande
för ett spännande möte
fylld av känslor och sköna pirr




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-14 21:18



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Ojojoj, vilka kyssar!!!
2009-12-14
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP