Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av mare


Fotbojans dans




Jo, när fängelserna
till skillnad från allmänheten
är fulla

får man skriva saker
som ingen tar någon större notis om...

vad är värst
när det inte uppmärksammas?

Jaget
eller det som jaget gjorde?






(-Vill du bli min motorväg, frågade folkvagnen gatan. Gatan såg förälskat på fordonet på fyra hjul och fann sig alldeles för blyg för att på en gång svara, slog ned ögonen av översvallande men dold förtjusning.
När gatan öppnade ögonen igen var folkan all världens väg)




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-15 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP