Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland vet jag inte om det är hjärtat eller själen jag tänker med


Aforism nr 870





En del har bara ben och huvud
att tänka med

andra verkar inte ens
ha mer än kropp




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-16 12:22



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Med bilden så ter sig orden om än mer målande.
2009-12-16

  Catharina Edin
Jag tror inte jag har nånting alls att tänka med!
2009-12-16
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP