Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När snön kom

 

Nyfallen snö
pudrar den mörka marken.
Grenar får en mantel
av vitaste nyans.

Det duniga täcket
har fått änglavingar.

Barnaskratt hörs i fjärran.




Fri vers av Piann VIP
Läst 422 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-16 17:17



Bookmark and Share


  aol
kan höra skrattet klinga vackert vännen
2013-04-09

  Anna*
Fjäderlätt och vackert med eftertanke
2010-01-28

  Berit Robin Lagerholm VIP
Mycket vackert och rent klingande i enkelhet.
Sparas
2010-01-10

    ej medlem längre
Du får snöfallet att framstå som en pensel med vit färg i en konstnärs hand... Vackert... glatt...
2009-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Piann
Piann VIP