Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ungefär som man i Frankrike utelämnar H i 'Hallå' skulle jag här vilja meddela att jag i namnet Limerick utelämnat 'Lime' och i förnamnet Henrick utelämnat 'Hen', samtidigt som vore orden 'En rick' istället uttalade mer ihop, som 'enrick', utan H


En rick





Av mindre sexuell natur
känns det som naturens djur
är och kommer att förbli
att vara, ungefär som vi
mer framstår som vuxna ur




Bunden vers (Limerick) av lodjuret/seglare VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-17 01:58



Bookmark and Share


  Pauline Pousár
så härligt!
Blir fnissig av din text.. *ler stort*
2009-12-17
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP