Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är jag vacker nu?


Mammas vackra klänning
med gullig rosenspets
Kragen fylld med pärlemönstring
skimrande som solljuset

"Du luktar som urin!"

Läppar målas lila
ögonfrans förlängs
lockar får på axlar vila
Allt avskyvärt förvrängs

"Äcklig som ett svin!"

Hon levde tyst sitt sorgsna liv
med hjärtat mitt itu
Skar bort ansiktet med kniv

- Är jag vacker nu?




Bunden vers (Rim) av Drömfångare
Läst 978 gånger och applåderad av 49 personer
Publicerad 2009-12-17 12:32



Bookmark and Share


  Nolltillhundra
WOW! Blev stum.
2014-03-09

  bittemi VIP
Den här gick rakt in! Mycket bra skriven
2014-02-22

  novemberly
Att känna sig vacker har inget att göra med hur du ser ut, jag lovar.
2014-01-03

  Svartsilver
Denna var bra.
2012-10-21

  Hanna Mari Wallin
verkligen intressant och givande läsning...tack!
2012-10-18

  smultronbergen VIP
Men så bra, vad begåvat,
Tack , S
2012-10-17

  Lost in darknes
öj.... vackert på ett konstigt sätt.... jag ser det hela fram för mig.... o jag vill bara ta kniven, slänga iväg den o säga ''ja, du är vacker'' det är väldigt bra skrivit...
2012-10-15

  Lilla Bambun
Så starkt, blottat och gripande. Tycker om!
2012-09-27

    Upplandspoeten
Oj, denna var stark och berörde mig mycket. Kan känna smärtan!
2012-09-24

  thereseonaland
Starkt och vackert!
2012-03-10

  miramin
wow vilken styrka i dikten, mycket bra skrivet
2010-08-31

  aol
sorglig stark vacker, gick till hjärtat tack
2010-06-14

  Drömkram
Djupt berör du, jag har levt ett liknade liv. Väldigt vackert och imponerande blir känslor fångade i ord och poesi. Kram
2010-06-12

  Katten
Underbar på ett sorgligt sätt. applåd!
2010-04-19

    Bodil Sandberg
Du skriver fantastiskt bra..ja en dikt som gör ont men det är ju så det ska vara det ska kännas..bokmärker rakt av
2010-01-05

  Uppfångad
Ryser allt eftersom jag läser
Som du skriver människa!
Bokmärkes och minns!
Något unikt över detta som jag inte sätter fingret på,
men det är värt att uppskatta,
att uppmärksamma
2009-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Drömfångare
Drömfångare