Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Hur gör hästen när den sover?', av Mac Vimse Spindel, inspirerte (75 ord, jämnt delbart med 75, 25, 3 samt ett)


Kritik på en text (363)





hur hästen gör när den
sover, oj vad lätt att
svara på, den lägger sig
ner, skruvar på sig, flyttar
omkring kudden och drar i

hästtäcket, bara för att upptäcka
en sak, fan... jag är
ju en häst, inte en
ryttare, och så ställer den
sig upp, käkar litet och

somnar mitt i en tugga...
lyfter ena ögonlocket, kollar läget
och om allt är lugnt,
börjar drömma om att vara
den första hästen i rymden




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 365 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-17 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP