Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt hjärta brister sanning

Yrar tempel
drömmer flyktens galenskap,

du ser
min tanke,

fri
ny

sann
utan fruktan,

vi målade i dag
en saga utav kärlek,

den var blå
en sky av häpnad,

dina vingar syns i vindens sken
tillbaka inom ramen,

dagen gryr,

ditt hjärta brister sanning




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 259 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-12-18 21:38



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Väldigt vacker, känns inuti.
2009-12-19

  Nils Teodor VIP
mycket vacker!
2009-12-18

  walborg
Vackert och levande skrivet!
2009-12-18

  Baystream
Vacker....
2009-12-18
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth