Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'ka-ta-ri-na' av Catharina Edin, inspirerade


Kommentar på en text III





jag tycker om texten
den omtalar mörkret i människor
i textjaget

inte ens om en människa själv
tror sig kunna fly detta mörker
kommer det likt en skugga

alltid vara något av en följeslagare
på ens resa genom livet

trenne värmande tröjor
mot vinterns möjliga kyla
förtjänar texten




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-19 23:31



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Förstår att du talar av egen erfarenhet, min vän -
2009-12-20
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP