Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Den som har sett mig, har sett Gud"


Gud är tidlös

därför kan Han

ta hand om

Dig


idag.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-20 11:02



Bookmark and Share


  lycksele
'Gud' kan vara vad helst vi tillskriver det begreppet.
Till och med formlös och icke existerande. Eller oändligt stor.
Valet är fritt.
Och inget kan sägas vara mera adekvat och riktigt än det andra. Eftersom det inte finns något facit som håller.
Det som är sant för dej behöver inte alls vara sant i nån annans tanke.
2009-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld