Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS, till Sina lärjungar: "Vänner kallar jag er"


Jul är inte pengar

jul är inte

mat


jul är en evig

livskamrat.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 199 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-20 11:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld