Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Virrvarr


De dolda

ser ej mörker omsluter evigheten
dina kyssar i min sanning,

levande bevis av fruktan
striden dog idag,

vi segrade ofta lägre stånd
de okuvliga,

de suspekta,
vi är de döda poeternas skuggor i era nätters djup

sover i en dröm av silver med din kärlek i min hand

evig skugga




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 261 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-20 15:43



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
mkt bra
2009-12-20

  lodjuret/seglare VIP
äntligen en text där rubriken säger något litet om innehållet
2009-12-20

    //Nikita
Hmm.. den var lite svårförståd, jag kanske missar något?
2009-12-20
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth