Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu vilar vi i skuggan av en kula

Nu vilar vi i skuggan av en kula
pistolen ryker,

dina läppar
mjuka,

kyssarna
kroppar i natten förenas med universum,

tiden ler en sång inatt
du är min kärlek nu,

vi är äkta
vandrar bort tillsammans i en dröm av guld

eviga nyanser




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 195 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-12-20 17:23



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
mkt fint
2009-12-20

  Staffan Welroos VIP
lysande poetat!
2009-12-20

  mare VIP
Bra...
2009-12-20

  Hans Christian
Mycket bra, framförallt sista meningen !
2009-12-20

  blaite
Bra
2009-12-20
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth