Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Se, Jag står vid dörren och klappar, om någon öppnar går jag in och håller måltid/har gemenskap/ med honom"


Det fanns inget rum i härbärget för Honom

står det i berättelsen

om Jesu födelse


Det finns många sådana

härbärgen/hjärtan


i vårt land

och utöver världen


Hjärtan som inte har någon plats

för JESUS: "Konungarnas konung

och herrarnas herre"




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-21 13:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld