Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(om bilden*, vilken egentligen skulle ha föreställt en glad gris som slipper bli skinkor* eller ens självdö av leda, uppäten av sina kompisar eller ens påtänkt som grillare på landets olika hamburgerior. Istället får den går kvar hemma o beta med hästarna


Ångervecka?





Om det införs
ångervecka på lån
så vill jag

låna så mycket
jag bara kan
bara för att

sedan ångra mig
inom fjorton dagar
och berätta att

nu när jag
ångrat mig så
slipper jag betala

tillbaka alla pengarna...
vad juste alltså!!!
Jo, goooood juuuul...




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 558 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-12-21 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP