Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
här jag hade egentligen tänkt skriva något snällt om julen, men julen brukar inte vara så värst snäll så varför skulle då jag vara det, ba fatt de e jul, asså? Klä bilen i gräsmatta istället för att släpa hem en jävla gran som ändå bara barrar ner julklap


Senryu nr 888 - x3 - Något litet om barbari




Ha nu som så hemskt
roligt på begravningen
kan man ju inte

gärna säga till folk
när deras morfarsfar gått
bort sig på vägen

genom livet och
frusit ihjäl på en bergstopp
i Himalaya




Bunden vers (Haiku) av lodjuret/seglare VIP
Läst 422 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-12-23 13:12



Bookmark and Share


  halmstrå
!! AH!!!
2009-12-25

  Uppfångad
Rolig bild,
bra och rolig text

Jag gillar´t!
2009-12-23
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP