Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med julglittrande ögon

 

Pyjamasklädda med nakna fötter tassar de omkring i gårdagens julstämning...plockar fram sina nya spel och fnissar mjukt under spelets gång.
Bara lugn och ro lyser i deras glittrande ögon denna juldagsmorgon.
Doften från julskinkan kan fortfarande anas och på golvet ligger några tappade russin...i hallen står skräpet som ska till pappersåtervinningen och jag tror man fortfarande kan höra barnens iver när pappret revs upp.
Det snöar stora blöta flingor utanför och ger värmen inomhus en skön känsla.
Min hund sträcker nöjt ut sig i sängen som blev ledig när jag klev upp.
Glittret i granen har hamnat lite i oordning och påminner mig om barnens dans därikring.
Ljudet från kaffebryggaren skvallrar om att kaffet är klart och med ett leende tar jag stämningen som ligger i luften och bevarar den till en annan dag...

Så vill jag önska att alla får en god fortsättning på denna fridfulla helg...att alla håller sig på vägarna och att leenden får möjlighet spridas mellan kända och okända förbipasserande...

Julkramar Lyckohäxan




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 557 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-12-25 11:46



Bookmark and Share


  tom boreland
kommer ihåg bilden
med värme
2009-12-27

  Elaine.S VIP
Milda och lyckliga ord. Massor av julkramar tillbaka.
2009-12-26

  micke marin
Underbart! Tack! Man går verkligen med runt och kollar på allt och känner kaffedoften :)
2009-12-25

    tramp
fint förmedlad julkänsla i ditt hem !
2009-12-25

    ej medlem längre
God fortsättning o julkramar tebax!
2009-12-25

    prima donna
God fortsättning! Härlig julstämning du förmedlar här :)
2009-12-25

    Ken Cassel
Vackert Maria!

God Jul och Gott Nytt År!

Kramar!

ken
2009-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du