Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'förlamad (sitter jag och skriver)' av Catharina Edin, inspirerade


Kommentar på en text VII





en högst egensinnlig text
känns som om den lästs förut
trots den är ny

kanske bara känslorna
som väver sig en dröm av deja vu
tre hyacinter förtjänte den




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-25 12:18



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Blå. Hyacinter.
2009-12-25
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP