Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I min luftballong

jag for över europa i min luftballong

himlen var rosa och jag satt där i korgen och tänkte

saknade dina händer till jag kvävdes

tårarna skapade sjöar i Paris där jag stannade för natten

allting jag försökte var att glömma bort ditt ansikte

men jag saknade dig mer och mer

Hjärtesorgens torg

jag sprang där med långsamma steg

irrade i ett tomland

 

Plötsligt hade jag en hand på min axel

Han stod där, bar en doft utav stadig mark

han presentera sig utan namn

och vi vandrar hela natten

gata upp och gata ner

Vi satte färger på gatorna i Paris med glödande leenden

Vi stanna till ett tag, bytte blickar

pratade om allt och ingenting

förståelsen så total, känslan alldeles brutal

Allvaret strök kinden och mannen utan ansikte

han sa

 

Du vet att jag inte finns

att du drömmer

Du frågar om mitt namn

och jag ska säga

Jag är din framtid

Du kommer finna mig

om du vågar se

bortom sudden av din hjärtesorg.

 

jag vakna till förvirrat

där saknaden står skriven i textilen

väntan nätter åter nätter

lämnat spår i alla mina rum

men din röst gömde sig inte i minnet

det var något annat som funnit mig

jag tog kraften

boka biljett och lämnade allting.

 

Du vet att jag inte finns

att du drömmer

Du frågar om mitt namn

och jag ska säga

Jag är din framtid

Du kommer finna mig

om du vågar se

bortom sudden av din hjärtesorg.

 

Jag går nedanför Eiffeltornet, studerar robotarna jag möter

känner mig som E.T, men va fan spelar det för roll

orden ringer, driver mig framåt

jag är en sökare helt utan mål

men fri, så fri

Min framtid är nu




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Lindsy
Läst 744 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-05 13:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy