Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag tycker inte man skall hålla saker hemliga för barn så därför tycker jag det är okej att lägga ut denna intressepolitiska text här, icke blott till glädje för dem vilka bryr sig om kommula kommunikationsmedel, kollektivtrafik med mera


69an





...sextionians buss vet
jag inte längre
om den är

i trafik i
huvudstaden, det är
ju så mycket

av trafikomläggning jämt
och ständigt, men
om det är

någon busslinje som
lämpat sig för
en smula hångel

under årens lopp
så borde det
varit just den...




Bunden vers (Blankvers) av lodjuret/seglare VIP
Läst 412 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-27 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP