Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett barn är dött, det hann precis födas och få känna moderns famn och kanske faderns lukt. Sedan somnade det in som om det aldrig funnits de där korta men ändå så evigt långa fyra minutrarna


Ett barn har dött i dag...





...trots att den nya dagen
blott är minutrar gammal
har många barn redan hunnit dö idag

enda trösten skulle väl vara
att och om
färre dör i morgon

samt att några även
såg dagens ljus
just i dag, redan




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-29 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP