Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
apropå centerpartiets ideologiska utveckling


är stringenta människor väldigt smala?

det är
politisk ambition
att vara stringent

det är
maskinens funktion
att vara stringent

men vilken
människa saknar vision
nog att vara stringent?

Tacka vet jag
en partiledare som är
valhänt




Fri vers av Bengt VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-29 11:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP