Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trots allt...störst av allt är Kärleken

 

Även om jag virvlar ner i mörkret

försvinner under ytan

bubblar tyst för tomma tankar

så kan jag i trygghet se dig

där ovanför

väntandes

med tålamod i hjärtat

och

med min lycka i dina händer...




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 694 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-12-31 13:51



Bookmark and Share


  erkki
Dööö, ru får te fejna bilder mä den här texten, dööö! (dööö=östgötska för 'du')
2010-01-09

  aol
så otroligt fint skrivet, lyfter på hatten,
2010-01-08

  Lasseman VIP
lite sorgsam så leder dina rader ändå till glädje, och man blir glad i hjärte trakten av sköna ord.. applåder och kramar min vän..
2010-01-05

  Lady Alassa
Att kunna uttrycka sig så det är kärlek
2010-01-02

    tramp
Så där bubblande vackert skrivet som nyårsdricka !
2010-01-01

  Tody
rakt igenom så som jag känner...
2010-01-01

  micke marin
känns nästan lite smärtsam att läsa..
mycket bra, lyckohäxan..
2010-01-01

  livsdans
Jättefin trygghet!
2009-12-31

  glittertindra
det är kärlek det... :)
2009-12-31

  Quasimodo
Ja, så stor och kraftfull är kärleken !!
2009-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du