Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mångalen

  

När

 

månen hänger bakom åldrig silverpoppel

 

blåsvart sken draperar mörkret

 

rådjurskall bryter tystnaden

 

skuggor våldtar stjärnfödd mark

 

 

Då    

   

smider illusionisten i sin borg

 




Fri vers av Ellen Vivelavita VIP
Läst 506 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-01-04 21:29



Bookmark and Share


  MeAmmie VIP
Det är som självaste älvan som skrivit en hyllning till väsendet.
Så stilla och förunderligt vackert som det är när man verkligen ser!
Njutfylld läsning!
Fridens stilla ljus/Ammie
2010-01-04

    prima donna
vackert!
2010-01-04

  Roula O
enkelt och mycket bra!
2010-01-04
  > Nästa text
< Föregående

  Ellen Vivelavita
Ellen Vivelavita VIP