Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattfjäril


som en nattfjäril dras till ljuset

inväntar du mina andetag,

för att spegla dig vacker i mina ögon




Fri vers av Roula O
Läst 399 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2010-01-04 21:28



Bookmark and Share


    baruk
Inte minst "inväntar du mina andetag" är underbart fint funna ord.
2010-01-07

  Suzy med punkterna
Precis som dina ord är vackra så borde också dina ögon spegla det vackra....vilken skön poesi du bjuder på min vän.
2010-01-06

    ej medlem längre
fina bilder
texten också såklart (:
2010-01-05

    ej medlem längre
Tror nog du besväras över ovationerna-du kan ju så mycket bättre!!
2010-01-05

  Fredric
En härlig text R... Jag gillar bilden den ger mig.
2010-01-04

  Larz Gustafsson VIP
Men där bränner man sig inte...väl...?
2010-01-04

  Berit Robin Lagerholm VIP
Mångtydig och mycket stark
Fint att se dig här.
2010-01-04

  tom boreland
här leker du med tvetydigheter
2010-01-04

  blaite
Vackert som vanligt. så bra så bra
2010-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Roula O
Roula O