Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Guds rike är invärtes i er"


Du må anse Dig liten och obetydlig

men Guds rike

bor ändå

i Dig


genom Din tro

på JESUS.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-05 19:52



Bookmark and Share


  jörgen g
Så underbart det är att tro på Jesus.
Tack Jesus för min tro på dig!
2010-01-05

  Larz Gustafsson VIP
Bengt Anstrin tillhör förmodligen dem som inte öppnar sin dörr.
Den som hör mig hör Jesus.
2010-01-05

  Larz Gustafsson VIP
Just det. Det är det som krävs.
Jesus kommer bara in där Han blir insläppt.
2010-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld