Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Framtidstro

 

"Framtidstro får jag av människor
som kan flytta all uppmärksamhet
från sig själva, tillräckligt länge
för att värma en medmänniska
så hon aldrig fryser igen."







Fri vers av Ellen Vivelavita VIP
Läst 1050 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-06 14:06



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Underbart ! Bokmärker !
2010-01-06

  thyra
En tanke att ta till sig! Vackert skrivet!
2010-01-06
  > Nästa text
< Föregående

  Ellen Vivelavita
Ellen Vivelavita VIP