Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diamantflingor


små små diamantflingor
faller så fint
och pryder marken
så bländande vit

små små diamantflingor
landar så mjukt
och smälter sig i ögat
på vinter årens tid




Fri vers av Roula O
Läst 413 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-01-06 22:01



Bookmark and Share


  C.Källner
Enkel och banal men graciöst vackert finner jag texten.
2010-05-07

  Maria T
och så ett ensamt harspår i den
bländande vita snön
2010-03-07

    ej medlem längre
väldigt vackra bilder (:
beskriver bra ett ställe hos mig
som jag åker förbi varje dag från jobbet..
2010-01-08

    baruk
Det finns alltid en härlig värme i Dina texter, trots all kyla utomhus. Små små diamantflingor - och människor som pryder tillvaron som stora diamanter..
2010-01-07

    FinnRaggarn
små små diamantflingor
landar så mjukt
på mina axlar
o sjunger love me tender
2010-01-07

  LassO
uppenbarligen har du aldrig jobbat utomhus på vintern ;=)
2010-01-07

  Suzy med punkterna
vem mer än du kan få mig att tycka att vintern är vacker;=)
2010-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Roula O
Roula O