Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det enda vettiga jag fått ur mig de sista veckorna ^^


Fyrahundra snesteg sen.

00.21

Du vägrar att lyssna
där du sitter,
under min hud,
tittar oskyldigt med
blåögd blick

du vägrar att försvinna

00.33

Dina händer får komma in
under min tröja
men inte djupare än så
brist på närhet
skapar behov av
ensamhet

00.40

Det fanns något mellan oss,
för fyrahundra snesteg sen,
men det är borta nu

00.49

Du sa
\"jag tror jag älskar\"
Jag sa
\"jag är din vän\"

men i slutet är vi alla
svikare

och ute efter samma sak
som alla andra,
närhet

00.55

Du går,
tomhet

lämnar dörren på glänt,
lämnar fönstret oreglat,
låter gardinen fladdra i vinden

värmen ersätts av kyla,
ensamhet

00.57

Jag saknar




Fri vers av Cornelia
Läst 547 gånger
Publicerad 2005-10-26 14:32



Bookmark and Share


  S.C.
00:16

tid och oändlighet; du gör det med ord.
2006-03-07

    popoffer
oj, denna var fantastisk! inget ord är svagt eller banalt! fruktansvfärda tankar, men du avslutar dikten magnifikt! :)
2005-10-26

    ej medlem längre
Intressanta rader och upplägget med klockslagen, men kan tolka in mycket själv i rellationen och känslorna.
Här:
fyrahundra snesteg sen - har du glömt ett d i snedsteg
2005-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Cornelia
Cornelia