Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett julklappsrim i januari kan ju också vara bra att ha


Plogen

Jag har fått nog!
Var finns den plog?
som kan röja all skog
som mina monster
gjort till min glob




Fri vers av Bengt VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-10 16:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP