Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Så älskade Gud världen, att Han gav den sin ende Son, för att var och en som tror på Honom, inte skall gå förlorad utan ha evigt liv"


JESUS har intet kommit från Himlen för att bedriva kristen underhållning

på jorden


utan för att ställa fram

Guds Ords svärd och

ljus:


som berättar vem Gud är

vem Människan är och

vart vi är på väg


utan JESUS:


vart vi är på väg med

Honom och utan

Honom:


Den som följer Den Onde

här i livet, följer honom

hem till

sig


och den som följer JESUS

följer på liknande vis

Honom hem till

Sig:


Himlen eller Helvetet

i evighet.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-11 09:13



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
JanneO: "Don´t go against de faaaaamily..."
2010-01-11

  Larz Gustafsson VIP
Helt underbart skrivet!
AMEN!!!
2010-01-11

    Sven-Erik Sköld
Jörgen: "Så klart ,så enkelt ,så sant!" Bättre kritik kan väl ingen få.. Tack för den S-E
2010-01-11

    Sven-Erik Sköld
Tack Janne O för Din utmärkta kommentar! Inte minst pärlan - på kornet - "Underhållning fördriver tiden och verkligheten:
en glad glömska", skall verkligen försöka minnas de träffsäkra raderna.. Mvh S-E
2010-01-11

  jörgen g
Så klart ,så enkelt ,så sant!
2010-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld