Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag hade inte fel i att vara rädd den gången,.. han lämnade mig, för henne.


Today


Today i tought i gonna loose you,
lose you to her.
I\'v been scared before, but not this way.

I were shaking, i could not stop.
It\'s stupid i know, but i\'m afraid of it.
I need you love.
I always gonna need you.

Your all i my dreams, the onlyone i\'m thinking of.
day in and day out.


I want you in my arms, please,
promise that i will always be holding you tight.




Fri vers av Nathalie a.k.a LoveMee
Läst 370 gånger
Publicerad 2005-10-27 09:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nathalie a.k.a LoveMee
Nathalie a.k.a LoveMee