Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På bussen




Kampen

Kvinnan och lusten

doften av liv

och kramperna

sätter sig i träden

 

varför gråter jag

till de svarta fåglarna?

de som är drakar

utan himmel




Fri vers (Modernistisk dikt) av Fredrik Stillesjö
Läst 361 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-01-15 09:06



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
känner igen vemordet i orden "varför gråter jag till de svarta fåglarna?"
2010-01-16

  anits VIP
vackert poetat
2010-01-15

  Kristina Wallbing
Gillar sista strofen särskilt!
2010-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö