Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skäligen misstänkt vägskäl

 

vattnet reflekterar

landskap inom mig

vilka flyr dig förbi

 

vi reser ensamma tillsammans

 

förutan vind i seglen

 

vilsna i öknen

vilsna i fruktiga gårdar

 

jordig sötsyrlig doft nästlar dina hinnor

fallfrukten sprider sina flygfän

det hjälper inte att sila luften

andningen släpar likväl på ryggsäcken

.



Fri vers av Ellen Vivelavita VIP
Läst 462 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-18 11:49



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
"Vi reser ensamma tillsammans". Hela dikten speglar känslan av ensamhet även i tvåsamhet.
2021-08-06

  Carl Thomas
ja håller med föregående, konstnärliga rader! tycker hela alstret har en dubbemenisk atmosfär, sköna tankar varma mackor =)
2010-04-18

  Elaine.S VIP
De tre första raderna är så oändligt fina,

"vattnet reflekterar



landskap inom mig



vilka flyr dig förbi"


de rymmer en längtan som finns med igenom resten av dikten...känns som ett brevidskap som söker gemenskap eller avsked...
2010-04-18
  > Nästa text
< Föregående

  Ellen Vivelavita
Ellen Vivelavita VIP