Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Kom till mig med era bördor.."


Har Du det svårt

och inte vet

vad Du

skall göra:


tala med

JESUS


Han hör Dig

och vill

och

förmår


hjälpa Dig.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-15 19:53



Bookmark and Share


  Maria T
Jag tror på att Jesus kommer att hjälpa mig
2010-01-16

  Larz Gustafsson VIP
Jag gjorde det. Det har ag inte ångrat.
Kommunikationen fortskrider.
2010-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld