Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: Den som tror på mig, ur hans innersta skall levande vatten strömma fram, såsom skriften säger"


Drick ur den Gudomliga kärlekens källa, Kristus

och samma vatten

skall välla


ut från

dig.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-16 11:28



Bookmark and Share


  Maria T
Så fina ord
2010-01-16

  Larz Gustafsson VIP
Det handlar alltid om input och output.
Den som dricker av livets vatten skall aldrig törsta.
2010-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld