Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

växtvärk

det spränger och gror i mitt bröst
en känsla av sprittande vårglädje
fröerna trillar in genom brevlådan och med det drömmarna om
en kokong istället för en balkong
frodiga blad som skiljer mig från buttra rökargrannens
granskande blick.

i år drar jag mig tillbaka på min fina fina balkongkokong
vik hädan grannar
ser jag inte er finns ni inte :)




Fri vers av ~alruna~
Läst 481 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-18 22:58



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Fint...ibland vill man faktiskt vara ifred...
2012-10-11
  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~