Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett besök på akuten kan ge mycket inspiration för att beskriva smärta...


Utlämnad åt ödet

Suddiga bilder
Flimrar förbi
Ett par svullna röda ögon i spegeln
Blinkar
Gråter

Benen svajar
Hjärtat dunkar
Tanken dansar
Två timmar
En oändlighet

Kryper, krälar
Jag är en nyfödd i en mammas famn
Så oskyldig
Så sårbar
Ta hand om mig
Ta hand om mig

Britsens kyla mot min kropp
Mina nakna ben
Utlämnad åt ödet
Sårad
Sårbar
Fingrar som griper fast i britsens kant
Håller hårt
Vill inte släppa
Vill inte falla
Kniv som skär genom smutsig hud
Skär genom tryggheten
Skär bort det onda

Skrik som ekar
Det är jag som skriker
Får ingen luft
Men kan inte sluta

Jag är i verklighetens vakuum
Och dimman den tätnar
Ser inget
Hör inget
Men känner
Smärtan som trycker mot kroppen
Trycker mot förståndet

Blodet rinner längs min hud
Lämnar spår i själen
Minnena viskar
Som skuggor om natten
Skriken hörs som ett eko i tiden

Smärtan sprider sig
Dominoeffekt i kroppen
Pressar mig mot britsen
Pressar mig mot slutet

Sen var det över
Det var över
Var det över




Fri vers (Fri form) av svart ängel
Läst 323 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-19 00:33



Bookmark and Share


    Lysande Drake
Stark smärta
Min väns dotter är i det.
2010-01-19
  > Nästa text
< Föregående

svart ängel
svart ängel