Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och drontens vingar

och dronten ville lyfta sina vingar mot himmelen
och vatten ville brinna som eld
och döden ville företräda livet
och de utanför ville komma in

men drontens vingar skulle aldrig lyftas
och vatten skulle aldrig brinna som eld
och döden skulle aldrig företräda livet
och de utanför skulle aldrig komma in




Fri vers (Fri form) av svart ängel
Läst 367 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-19 00:34



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
En ny dag för en dromt att dronta in livet
Ta tag i varat och så där drömaktigt dronta på
så att det förslår
2010-01-19
  > Nästa text
< Föregående

svart ängel
svart ängel