Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verklighet

 

 

Ögon ser

 

 

Öron hör

 

 

Dagen drömmer

om någonting annat

 

 

Känslan dröjer




Fri vers av Andrum
Läst 310 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-19 09:52



Bookmark and Share


  Quasimodo
Lite svävande in så för det som längtas och väntar på sin tid.
2010-03-14

  Algotezza VIP
Tilltalande enkel... "...och natten kommer..."
2010-01-19

  Niclas Petersson VIP
Vackert.
2010-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Andrum
Andrum