Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bibeln: "Dessutom hade Josef en gång en dröm, som han berättade för sina bröder; sedan hatade de honom ännu mer"


Gud visade Josef några profetiska bilder

solen och månen och stjärnor

och kärvar som

bugade sig


Hans bröder hatade honom

för bildernas skull


men då de profetiska bilderna uppfylldes

blev det till stor välsignelse

för hans bröder


för hela landet

och för hela världen.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-20 07:44



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Signifikativt. Profeter blir alltid föraktade, stenade, kastade i brunnar etc.
2010-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld