Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lång film kort dikt

öppnar minnen och minnen spelar upp
en långfilm för hjärnan - en tragedi - vad jag är patetisk

hon betraktar mitt ansikte i betraktarens ögon - älskarinnan
tror att jag tänker på henne, ser filmen om henne men det är inte sant
och varför kan det inte vara sant varför tänker jag inte på henne utan Henne?




Fri vers av PTKGH
Läst 274 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-21 17:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PTKGH