Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att uttala ordet kärlek

är lättare än

att också

utöva

den.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-21 19:54



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Givetvis. Så är det med det mesta. Ofta blir det bara "lip service".
2010-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld