Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brudgummen är inte ute efter sin bruds pengar

utan efter hennes

hjärta


om det står rätt till

förståss och

handlar om

kärlek


Så är det också med JESUS

Brudgummen: Han är inte

ute efter att få

utan ge.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-22 16:09



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Och evangelium är evangelium om den SALIGE Gudens härlighet.
2010-01-22

  Larz Gustafsson VIP
Det är saligare att ge än att få.
2010-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld