Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kylan och fåglarna




Brus

Vintertoner

hänger i träden

kurrar, morrar

katten fryser

 

vingebruset

fångar bären

kylan klådar

klädedräkt




Fri vers (Modernistisk dikt) av Fredrik Stillesjö
Läst 247 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-01-25 11:03



Bookmark and Share


    sajo
Oj så sant. Det kunde varit min vinterbild du målar upp så vackert så det riktigt känns inom en.

Torr vinterhud som kliar ser fram emot resa utomlands om någon vecka.
2010-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö