Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Han är min, min pojkvän, och då tänkte jag att jag är hans, hans flickvän.


Han sa att han var min.

Han kallade sig min pojkvän
Min
Pojkvän
Bara sådär
Öppet som ingenting
Min pojkvän
Han sa verkligen att han var det
Men bara i förbifarten
För han pratade om annat
Men han är min
Min
P o j k v ä n

Och jag är hans
Hans flickvän

Och jag tror inte det har känts
Så här bra att vara någons
F l i c k v ä n
På ett bra jävla tag




Övriga genrer av flyktsoda
Läst 1053 gånger
Publicerad 2005-10-28 22:01



Bookmark and Share


  förbjudna blommor
VACKERT!
2006-07-31

  DEVOTCHKA
Jättebra skrivet, när man läser dikten så kan man inte göra annat än att le. :)
Samma sak har hänt mig, det är helt underbart.
2006-02-05

  Puzzel_25
Lycka!När man funnit det man sökte utan att veta att man letat hela tiden.
Fint skrivet.
2005-10-28
  > Nästa text
< Föregående

flyktsoda
flyktsoda