Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Men var det lättare att treva i mörkret förr?


Den postmoderna samhällsorganismen

Om vi ser vårt
samhälle som en
organism

trevar den sig
fram från ett
system

av auktoriteter
och enkla, objektiva
sanningar

till en tillvaro
där dess minsta
beståndsdelar

individerna
oupphörligen
fortsätter att kräva

omedelbar
behovstillfredsställelse
mmm en ordning

som inte går att förutse..




Fri vers av Bengt VIP
Läst 252 gånger
Publicerad 2010-01-25 17:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP