Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Amor

 

Amor skjuter sin pil.
Ändlös är tiden.

Omhuldad nådig lidelse.
Förblindad passion.

En trängtan så stor.
Ogripbar begrundan.

Amor vincie omnia.




Fri vers av Piann VIP
Läst 453 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-26 18:27



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Känns igen.
2013-03-14

    ej medlem längre
Ja kärleken besegrar allt. Alla som upplevt den förundras över den... vill beskriva den..
2010-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Piann
Piann VIP