Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jesu bruds längtan

efter sin Brudgum:

JESUS


har man försökt släcka


med stenregn, gevär, bannbullor, formalism

översteprästerlig rannsakan och hån


men ingenting har förmått

släcka den elden:


hennes kärlek

till Brudgummen


är ingen människas verk

utan ett Guds verk:


en Guds

låga.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-26 21:17



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Amen!
Applåd!
2010-01-28

  Larz Gustafsson VIP
De nyandliga försöker också med sin äckliga plastpropaganda.
2010-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld